Düzce Üniversitesi Akademik Yılı Başladı

Düzce Üniversitesi 2009-2010 Akademik yılı başladı.

Düzce Üniversitesi 2009-2010 Akademik yılı başladı. Düzce Üniversitesi´nin 4´üncü Akademik yılı açılışında toplam 6691 öğrenci öğrenim görecek. Açılış töreninde ayrıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne katkıda bulunan kişi ve kuruluşlar ödüllendirildi.

Düzce Üniversitesi´nin 4´üncü Akademik Yılı açılışı Üniversitenin konferans salonunda yapıldı. 5 fakülte ile öğrenim yılına başlayan Düzce Üniversitesi´nin açılış törenine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere Düzce protokolünün tamamı katıldı. Tören sırasında, DÜ Araştırma ve Eğitim Hastanesi için açılan ´Bir Oda da Senden´ Kampanyasına katkıda bulunan kişi ve kuruluşlar ödüllendirildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kampanyaya desteklerinden ötürü  plaket ve belgesini Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu´nun elinden aldı.