HABERLER
01-01-2010 23:59

150 Fotoğrafçı Düzce de Kamp Yapacak

150 Fotoğrafçı Düzce de Kamp Yapacak

Ülkemizin önde gelen fotoğraf paylaşım sitelerinden www.fotoiz.com 4. eğitim kampını ilimizde düzenliyor.

Ülkemizin önde gelen fotoğraf paylaşım sitelerinden www.fotoiz.com 4. eğitim kampını ilimizde düzenliyor.

Türkiye´den ve dünyadan binlerce fotoğraf sanatçısının paylaşımda bulunduğu www.fotoiz.com üç ayda bir periyodik olarak düzenlediği konaklamalı fotoğraf eğitim kamplarının 4.sünü Belediyemizin de desteğiyle 24-25-26-27 Eylül 2009 tarihlerinde  ilimizde gerçekleştirme kararı aldı. Erdal Kınacı, Muammer Yanmaz, Doç.Dr. Ata Yakup Kaptan, Doç.Dr. Özer Kamburoğlu gibi Türk fotoğraf sanatının önde gelen isimlerinin katılacağı kampa 200´e yakın fotoğraf sanatçısının katılması bekleniyor. Güzeldere Şelalesi kamp alanında kurulacak olan 150 çadırlık dev köyde fotoğrafçılar 4 gün boyunca hem eğitim alacaklar hem de ilimiz yaylalarında ve Efteni gölünde foto safari gerçekleştirecekler.

Belediye Başkanımız Sayın İsmail Bayram, böylesi önemli bir fotoğraf topluluğunun ilimizde kamp yapmasının tanıtım adına son derece sevindirici olduğunu ifade ederek şunları söyledi; "Ülkemizin en güzel tabiat alanlarını bünyesinde barındıran ilimizde böyle bir grubun kamp yapacak olması bizi son derece memnun etti. Kendilerine çadır konaklama imkânını seve seve karşılayabileceğimizi belirttik. Fotoğraf sanatçılarının bölgemizde çekeceği binlerce kare fotoğraf ilimizin tanıtımı adına önemli bir olay olacaktır. İlimizde bulunan fotoğraf sever vatandaşlarımızın da bu kampa katılmasını bekliyorum" dedi.

www.fotoiz.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kınacı ise Düzce´de gerçekleştirecekleri kampın hem üyeleri adına hem de Düzce adına son derece faydalı olacağını dikkati çekti. Kınacı "Sonbahar mevsimi olması nedeniyle özellikle Düzce ilimizi tercih ettik. Çünkü bu mevsimde bu il mutlaka görülmesi ve fotoğraflanması gereken güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Sayın Başkanımızın ve Düzce İl Kültür Müdürlüğünün destekleri bizi son derece memnun etti. Bizler de fotoğraf sanatçıları olarak bu güzel ilimizi tanıtmak adına elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.