3. Düzce Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Başlıyor

Düzce Belediye Başkanımız Sn. İsmail BAYRAM himayelerinde tertip edilen 3. Düzce Belediyesi Yağlı Güreşleri 26 Eylül 2009 Cumartesi günü saat 10.00 da başlayacaktır.

D 100 karayolu Yakabaşı mevkii Dede koru´da gerçekleşecek güreşler,  Kırkpınar usulü olup kıran kırana yapılacaktır. Birçok ünlü pehlivan güreşlere iştirak edecektir. Meşhur Kırkpınar Cazgırı Pele Mehmet de cazgır olarak görev yapacaktır.

DAVETLİ BAŞ PEHLİVANLAR:
Şükrü KAZAN, Sermest BULUT, Savaş YILDIRIM, Mahmut KAVAKÇI, Murat HİKMET, Hüseyin ŞAHİNAL, Ümit BALTA, Ömer ASLANTAŞ, Mustafa BAŞDEMİR, İrfan ŞEN, Ali Rıza KAYA, Ekrem YAVUZ,  Hasan TUNA, Reşat TURGUT, Ahmet KAVAKÇI

Ayrıntılı Bilgi için Düzce Belediye Spor Kulübü 0-380-512 28 61