HABERLER
01-01-2010 23:59

Togem den Bayram Sürprizi

Togem den Bayram Sürprizi

Kısa adı TOGEM olan Düzce Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından yardıma muhtaç kişilere Ramazan Bayramı öncesi giysi yardımı yapıldı.

Kısa adı TOGEM olan Düzce Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından yardıma muhtaç kişilere Ramazan Bayramı öncesi giysi yardımı yapıldı. Bunun yanı sıra, Düzce İl Emniyeti İşbirliği ile de istismara maruz risk grubu altındaki çocuklar giydirildi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman Ramazan Bayramı öncesi ortak proje uyguladılar. Buna göre, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü  bölümü tarafından belirlenen Düzce´deki istismara maruz risk grubu altındaki 32 çocuk ´tepeden tırnağa´ giydirildi. Belediyenin TOGEM şubesine gelen çocuklara giysileri bizzat Başkan Bayram ve Emniyet Müdürü Kahraman tarafından verildi. Çocuk Şube Müdürlüğü´nün bu tür uygulamaları bulunduğuna değinen Zekeriya Kahraman, ´ Belediyeye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.  Risk grubu altında diye tanımladığımız çocuklara herkes sahip çıkmalı, toplumla kaynaşmaları hızlandırılmalıdır´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada, ´ Emniyet Müdürlüğü´nün bu tür uygulamalarına katkı verdik. Bundan da mutluyuz. Bayram öncesinde çocuklarımızın yüzü biraz olsun gülsün istedik´ dedi. Başkan Bayram, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiklerini belirtti ve ´ Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği bu tür hizmetlerdir. Ramazan da bu tür yardımlara hep katılımcı, organizatör olduk. Bu yardımlarımız yardımseverlerin bağışları ile yapılıyor´ dedi. TOGEM yetkilileri de önceden belirledikleri ve mahalle muhtarlıkları tarafından gönderilen muhtaç aileler listelerine göre de giysi yardımını sürdürdüklerini ifade ettiler. Yetkililer Ramazan ayı süresince 3 bin 500 kişiye giysi yardımında bulunduklarını sözlerine eklediler.