Belediye İş Sendikasından Başkana Teşekkür Ziyareti

Belediye İş Sendikası Düzce Temsilciliği heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye İş Sendikası Düzce Temsilciliği heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Sendika heyeti, belediyede çalışan işçilerin, maaş ve ikramiyelerin Ramazan Bayramı öncesinden ödenmesinden dolayı Başkan İsmail Bayram´a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Belediye İş Sendikası Düzce Temsilciliği Şube Başkan Yardımcısı Hasan Altunsoy ve işçi heyeti Başkan İsmail Bayram´e nezaket ziyaretinde bulundular. Sendikalarının yapılan her türlü iyi hizmetten yana olduklarını vurgulayan Altunsoy görüşme sırasında şu görüşlere yer verdi " Kadir gecesine gireceğimiz mübarek gecenin gündüzünde 30 günlük ikramiye alacağımızın ödenmesi ve iki gün sonra da maaşlarımızın ödenmesi bizleri son derece memnun etmiştir." Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getirdi ve ´ Güzel bir Ramazan ayı geçirdik, umarım Bayram da iyi geçer. İşçilerimize hak ettiklerini verdik. Düzce´nin gelişmesi için herkes üzerine düşeni yapıyor. İnşallah Düzce´ye daha güzel hizmetler sunacağız´ şeklinde konuştu.