HABERLER
01-01-2010 23:59

Bayram Çiftinden Yuva Çocuklarına Bayram Hediyesi

Bayram Çiftinden Yuva Çocuklarına Bayram Hediyesi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kalıcı Konutlardaki 6- 12 yaş grubunun barındığı Düzce Çocuk Yuvası’ndaki çocukları ziyaret ettiler.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı Kalıcı Konutlardaki 6- 12 yaş grubunun barındığı Düzce Çocuk Yuvası´ndaki çocukları ziyaret ettiler. Tüm çocuklarla tek tek ilginen Bayram çifti, Ramazan Bayramı öncesi çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

20´si kız 44 çocuğun barındığı Düzce Çocuk Yuvası´ndaki öksüz, yetim, ailevi sorunlu çocukların yüzü Ramazan Bayramı öncesi güldü. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte Kalıcı Konutlarda bulunan ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı olarak hizmet veren Çocuk Yuvası´nı ziyaret ettiler. Yuva Müdür Yardımcısı Ebru Aytimur eşliğinde toplantı salonunda yapılan görüşmede Bayram çifti çocuklarla tek tek ilgilendiler. Belediye Başkanı Bayram, çocuklara belediyeden beklentilerini dinledi ve sorularına cevap verdi. Bayram çifti daha sonra yurtta barınan 20´si kız 44 çocuğa hediye paketleri verdiler.