Bayram Çifti Huzurevini Ziyaret Etti.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Bayramın ikinci günü Hilmi Çilingir Huzurevi´ni ziyaret ederek burada yaşayanlarla sohbet ettiler.

Bayram çiftinin Bayramda ziyaret ettikleri yerler arasında Hilmi Çilingir Huzurevi de yer aldı. Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram daha sonra da Hilmi Çilingir Huzurevi´ne gittiler. Huzurevinde barınan kişilerle tek tek ilgilenen Bayram çifti toplantı salonunda çay içerek uzun sohbetler yaptılar. Her fırsatta Huzurevini ziyaret edeceklerini belirten Bayram çifti burada barınan kişilere de bayram hediyesi verdiler.