Başkan ve Eşi Yetiştirme Yurdunu Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, Yetiştirme Yurdundan bulunan çocukları bayramda da yalnız bırakmadılar. Bayramın ikinci günü Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden Bayram çifti çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Bayramın ikinci gününü de çeşitli kurum ve kuruluşları ziyarete ayırdılar. Bayram çiftinin ilk ziyareti Düzce Yetiştirme Yurduna oldu. Yurtta bulunan çocukların bayramını kutlayan Bayram çifti yurdun toplantı salonunda çocuklarla sohbet ettiler. Tek tek tüm çocuklarla ilgilenen Bayram çifti çocukların özellikle sosyal etkinliklere ilişkin taleplerini dinlediler. Yurtta bulunanlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Bayram çifti tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.