HABERLER
01-01-2010 23:59

Protokolün Bayramlaşması

Protokolün Bayramlaşması

Ramazan Bayramı nedeniyle Düzce Valiliği tarafından Bayramın birinci günü Müftülük Toplantı Salonu´nda ´Bayramlaşma Töreni´ düzenlendi.

Ramazan Bayramı nedeniyle Düzce Valiliği tarafından Bayramın birinci günü Müftülük  Toplantı Salonu´nda ´Bayramlaşma Töreni´ düzenlendi. Törene Düzce´deki tüm protokol mensupları katılım gösterdi.

Düzce Valiliği tarafından dini bayramlar nedeniyle, protokol mensupları için düzenlenen Bayramlaşma töreni Düzce İl Müftülüğü Toplantı Salonu´nda yapıldı. Bayramın birinci günü saat 14,00´de başlayan tören 15,00´e kadar sürdü. Törene Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri, Belediye Başkanları, Resmi Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar. Düzce Valisi Bülent Kılınç yaptığı kısa konuşmada, katılımcıların bayramını kutladı ve ´ Bayramlar birlik beraberlik, dostluk ve kaynaşmaya vesiledir´ dedi.