HABERLER
01-01-2010 23:59

Yetiştirme Yurdundan Bir Grup Öğrenci Başkanı Ziyaret Etti

Yetiştirme Yurdundan Bir Grup Öğrenci Başkanı Ziyaret Etti

Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı olarak faaliyet gösteren Yetiştirme Yurdundan bir grup öğrenci Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ettiler.

Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı olarak faaliyet gösteren Yetiştirme Yurdundan bir grup öğrenci Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ettiler. Yurt Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ziyaretin sosyal etkinlik projesi çerçevesinde yapıldığı belirtildi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram´ın Ramazan Bayramı´nda Yetiştirme Yurduna yaptığı ziyaretin iade-ziyareti gecikmedi. Yurttan bir grup öğrenci yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Yurt Müdürlüğünden ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, ´ Bugüne kadar her zaman protokol mensupları yurdu ziyaret etmişlerdir. Bu kez yurt öğrencileri olarak çeşitli makamlara ziyaret programı hazırlandı. Sosyal Etkinlik Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan programa göre yurtta bulunan çocuklarımız gruplar halinde başta protokol makamları olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret edeceklerdir. Amacımız yurtta bulunan çocuklarımıza makamları tanıtabilmek, onlarla iletişim kurmalarını sağlayabilmektir´ denildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı açıklamada, ´ Yurdumuzda bulunan çalışan ve öğrenci olan çocuklarımızı tanımaya çalışıyoruz. Bunun için çeşitli vesilelerle biraraya geliyoruz. Bayramda da yurdumuzu ziyaret ettik. Sürekli ilgilendiğimiz için sorunlarını biliyoruz ve bize düşen görevleri yapmanın gayretindeyiz. Düzce´de bulunan kurum ve kuruluşların, hayırseverlerin de yetiştirme yurdunda bulunan çocukların yanında olacağına inanıyoruz´ dedi. Ziyaret sırasında yeni yurt binası yapılması da görüşüldü. Devlet Bakanlığı tarafından Sevgi Konuk Evi adı altında yeni yurt binalarının yapılması programa alındı. Buna göre pilot illerde yetiştirme yurtları Sevgi Konuk Evi adıyla müstakil evlere dönüştürülecek. Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´nin de bu uygulama içinde yer alacağını belirterek, ´ Ankara´da buna ilişkin görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Şimdiki yetiştirme yurdu binası alanı içine bu tür yurtlar yapılacak. Bunun için de çocuklarımızı geçici birada barındıracağız´ dedi.