HABERLER
01-01-2010 23:59

İnsani Yardım Vakfından Düzce Belediyesine İlaç Katkısı

İnsani Yardım Vakfından Düzce Belediyesine İlaç Katkısı

Uluslar arası yardım vakfı olan ´İnsanı Yardım Vakfı´ tarafından Düzce Belediyesi´ne dağıtılması amacıyla ilaç katkısında bulunuldu

Uluslar arası yardım vakfı olan ´İnsanı Yardım Vakfı´ tarafından Düzce Belediyesi´ne dağıtılması amacıyla ilaç katkısında bulunuldu. Düzce Belediyesi Eczanesi´ne devredilen ilaçlar sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek.

İnsanı Yardım Vakfı´nın Türkiye genelinde ilaç firmaları ile çeşitli kuruluşlardan topladığı ve belediyeler ile sağlık kuruluşlarına dağıttığı ilaç ve sağlık malzemelerinden bir bölümü Düzce Belediyesi´ne aktarıldı. Vakfın ilaç ve malzemeleri Düzce Belediyesi deposuna indirildi. Vakıf yetkilileri, Türkiye genelinde sağlık yardım ve katkılarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü vurgulayarak, ´ Bu tür katkılarımız özellikle belediyeler ile çeşitli sağlık kuruluşlarına yapılmaktadır. Bu dönemde Düzce Belediyesi´ne de çeşitli ilaç ve sağlık malzemesi katkısı yapıldı. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir´ şeklinde konuştular. Düzce Belediyesi´nden yapılan açıklama da yardımlar ile ilgili şu görüşlere yer verildi: " Belediye eczanemizden sürekli olarak sosyal güvencesi olmayan ve muhtaç durumda bulunan kişilere ücretsiz ilaç yardımı yapılmaktadır. Çeşitli kurumların ve vatandaşların bize ulaştırdığı bu tür yardımları biz de vatandaşlara ulaştırmış oluyoruz"