Başpehlivan Kavakçı Kupasını Başkana Verdi

Düzce Belediyesi 3´üncü Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı olan Ahmet Kavakçı kupasını Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a makamında ziyaret ederek verdi.

3.Geleneksel Düzce Belediyesi Yağlı Güreşleri´nde tarihi Kırkpınar Başpehlivanlarından Süleyman Aykırı´yı yenerek Başpehlivan olan Ahmet Kavakçı kazandığı kupasını, Düzce Belediyesi Başkanı İsmail Bayram´a takdim etti. Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu´nun da katıldığı ziyarette Başkan İsmail Bayram, güzel bir organizasyon yapıldığına dikkat çekti ve ´ Statü gereği güreşler geleneksel hale geldi´ dedi.