Türk Dil Kurumu Başkanı Düzce ye Geliyor

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ´Türkçe Konuşuyor muyuz´ konulu konferans programladı. Buna göre de Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Şükrü Akalın Düzce´de olacak.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ´Türkçe Konuşuyor muyuz´ konulu konferans düzenliyor. Türkçeleşmiş yabancı kelimeler, lehçelerin Türk diline etkisi, Türkçe hakkında doğru bilinen yanlışlar ve yazım kuralları gibi konular hakkında bilgileriyle aydınlatmak üzere Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Şükrü Akalın Düzce´ye geliyor. 23 Ekim 2009 Cuma günü saat 15,00´de Gençlik Merkezi´ndeki konferansı herkes ücretsiz olarak izleyebilecek.