Meclis Gündemi Komisyonlara Havale Edildi

Düzce Belediye Meclisi Ekim ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı İsmail Bayram Başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin ele alındığı toplantıda tüm gündem maddeleri komisyonlara havale edildi.
Belediye Meclisi´nin Ekim ayı birinci birleşimi Başkan İsmail Bayram Başkanlığında üyelerin çoğunluk katılımıyla gerçekleşti. Olağan toplantıların birincisinde 6 gündem maddesi ele alındı. Tüm maddelerin ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda alınan kararlar şu şekilde: Stratejik Plan ( 2010-2014) ; Düzce Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından belediyenin 2010-2014 dönemini içeren stratejik planı hazırlandı.Buna ilişkin çalışmalar CD haline getirilerek Meclis üyelerine dağıtıldı. Birleşimin birinci maddesini oluşturan Stratejik Plan görüşmesi bir sonraki meclis görüşmesine aktarıldı. Engellilerde ücretsiz seyahat hakkı: Engellilerin toplu taşıma hizmetlerinden yararlanırken ücretsiz bilet uygulamasına ilişkin talep bütçe komisyonuna havale edildi. Toplu taşıma hizmetleri Beiye Bedeli: Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Meclise getirilen gündem maddesi Bütçe Komisyonuna havale edildi. İmar Planı itiraz talepleri: Yeni hazırlanan ağa mahallesi imar planlarına ilişkin itiraz talepleri imar komisyonuna havale edildi. İmar planı tadilat talepleri: Toplam 7 adet imar planı tadilat taleplerine ilişkin gündem imar komisyonuna havale edildi. Sınır Düzeltilmesi: Cumhuriyet, Dedeler, Metek ve Akpınar mahallelerini içeren sınır düzenlemesine ilişkin gündem maddesi de imar komisyonuna havale edildi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Meclis Başkanlığına Meclis´te görüşülmek üzere Düzce´de cadde, sokak ve ticarethanelere Türkçe isimler verilmesi teklifi yapıldı. Gündeme alınan konu görüşmeye açıldı. Yapılan oylama sonucunda, Düzce´de cadde ve sokaklar ile ticarethanelere Türkçe isimler verilmesi konusunda tavsiye kararı alınması  oyçokluğu ile kararlaştırıldı. Gündemde başka konu olmadığından ikinci toplantının 8 Ekim 2009 Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.