HABERLER
01-01-2010 23:59

Kanalizasyon Malzemeleri Geldi

Kanalizasyon Malzemeleri Geldi

Düzce merkeze bağlı mahallelerdeki eksik olan ya da hiç bulunmayan yerlere kanalizasyon hatlarının döşenmesi için Düzce Belediyesi’nin bir süre önce İller Bankası tarafından yapılan malzeme ihalesi sonucunda kanalizasyon malzemeleri şantiye alanına indirilmeye başladı.

Düzce merkeze bağlı mahallelerdeki eksik olan ya da hiç bulunmayan yerlere kanalizasyon hatlarının döşenmesi için Düzce Belediyesi´nin bir süre önce İller Bankası tarafından yapılan  malzeme ihalesi sonucunda kanalizasyon malzemeleri şantiye alanına indirilmeye başladı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, şantiyeye 50 kilometrelik kanalizasyon hattı malzemesi geldiğini açıkladı.

Düzce Belediye Başkanlığının alt yapı hizmetlerindeki en büyük projelerinden olan kanalizasyon şebekesi için malzemeler şantiye alanına gelmeye başladı. İlk aşamada 10 TIR´lık malzeme şantiyeye indirildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kanalizasyon projesinde tamamen belediyenin kendi kaynaklarının kullanıldığını ifade ederek, ´ Daha önceden de açıkladığımız gibi Düzce´de eksik olan ve yapılması gereken 50 kilometrelik bir kanalizasyon ağı söz konusudur. Bunun programı hazırlandı. İller Bankası´ndan sadece malzeme ihalesi için kredi temin edildi. İşçilik ve diğer kaynaklar belediye tarafından yapılmaktadır. Şu ana kadar da 50 kilometrelik işin 10 kilometresi tamamlanmış durumdadır. Şantiye alanımıza, kanalizasyon borusu, kapakları, yağmur ızgaraları gibi malzemeler TIR´larla aralıksız gelmektedir. Düzce Belediyesi şantiyesine tarihinde ilk defa bu yoğunlukta malzeme gelmektedir´ dedi. Kanalizasyon şebekesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ekipler oluşturuldu.