Darıca Mahallesinde Kanalizasyon Hızla Tamamlanıyor

Düzce´nin yeni mahallelerinden olan Darıca mahallesinde Kanalizasyon hatlarının döşenmesine başlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri daha önce tespit edilen sokaklarda kısa süre içinde şebekenin tamamlanacağını ifade etti.

Düzce Belediyesi´nin alt yapı çalışmalarındaki en büyük hedeflerinden olan tüm mahallelerde kanalizasyon ağının tamamlanması projesine Darıca´da dahil edildi. Ağa mahallesi ve Şıralık´ta yapılan kanalizasyon hatlarının yerleştirilmesine bu kez Darıca mahallesinde devam ediliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, alt yapıda tamamen belediye kadrolarının görev aldığına değinerek, ´ Tüm alt yapı hizmetlerinde belediye işçilerimiz görev yapmaktadır. Hiçbir şekilde ihale yapmadan Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz gibi icracı müdürlüklerimizin alt yapı hizmetlerinde kendi işçilerimiz çalışmaktadır. Böylelikle kaynak kullanımında ve iş verimliliğinde önemli avantajlar sağlıyoruz. Kanalizasyon hatlarının döşenmesinde de bunu yapıyoruz. Ağa mahallesinden sonra Şıralık´ta çalışmaları tamamladık. Şimdi de Darıca´da başladık.´ Dedi.