Yağmur Kanalları Açılıyor

Şehir merkezinde birçok cadde ve sokaklarda bulunan yağmur kanalları yenileniyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Rıhtım caddesinde yenilenmenin yanı sıra ilave yağmur suyu tahliye kanalları da açılıyor.

Çalışmaları yerinde takip eden ve inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, bir süre önce yaşanan yoğun yağmur yağışlarına dikkat çekerek, ´ şehir merkezinde bazı caddelerde bulunan yağmur suyu kanallarında tıkanma türü arızalar meydana gelmişti. Bunları onarmanın yanı sıra gerektiğinde de yeni kanallar açıyoruz. Bunun için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehir merkezinde tespitler yapıldı. Rıhtım caddesinde de tahliyeye yönelik eksiklikleri gideriyoruz´ dedi.