HABERLER
01-01-2010 23:59

Hükümet Sokak Ağaçlandırılıyor

Hükümet Sokak Ağaçlandırılıyor

İl Trafik Komisyonu kararı ile tek yönlü trafik akışına dönüştürülen Hükümet sokakta kaldırımlar düzenlemelerinin sonrasında ağaçlandırma çalışmaları da başlatıldı.

İl Trafik Komisyonu kararı ile tek yönlü trafik akışına dönüştürülen Hükümet sokakta kaldırımlar düzenlemelerinin sonrasında ağaçlandırma çalışmaları da başlatıldı. Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hükümet sokağa 23 ağaç dikildi.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni açılan yollarda kaldırım düzenlemeleri ile birlikte ağaçlandırma çalışmaları da eş zamanlı olarak yürütülüyor. Bir süre önce İl Trafik Komisyonu kararı ile etek yönlü trafik akışına izin verilen Hükümet sokakta Fen İşleri Müdürlüğü´nün kaldırım düzenlemelerinin sonrasında şimdi de Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yolun her iki kaldırım kenarına mevsimlik ağaçlar dikildi. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, söz konusu sokağa 23 adet ağaç dikildiğini belirterek, ´ Bu uygulamayı yeni açılan yollarımızda da yapıyoruz. Amacımız kaldırım düzenlemeleri ile ağaçlandırmayı eş zamanlı olarak yapmaktır´ dedi.