HABERLER
01-01-2010 23:59

Belediyeler Birliği Komisyon Üyeleri

Belediyeler Birliği Komisyon Üyeleri

Kısa adı DÜZBİR olan Düzce İli Belediyeler Birliği ile kısa adı DİBKAB olan Düzce İli Katı Atık Birliği, Birlik Meclisi Ekim ayı toplantısı Düzce Belediye Meclis Salonunda yapıldı

Kısa adı DÜZBİR olan Düzce İli Belediyeler Birliği ile kısa adı DİBKAB olan Düzce İli Katı Atık Birliği, Birlik Meclisi Ekim ayı toplantısı Düzce Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Sekretaryasını Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü´nün yaptığı DÜZBİR ve DİBKAB Ekim ayı toplantısında birliklerin bütçeleri ile Plan ve Bütçe Komisyonu üyelikleri belirlendi. Buna göre Düzce İli Belediyeler Birliği Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ayşe Tuğrul (Düzce Belediyesi), Vefa Pehlivan ( Çilimli Belediyesi), Orhan Acar ( Yığılca Belediyesi), Mustafa Bayrak ( Konuralp Belediyesi), İrfan Çavuş ( Boğaziçi Belediyesi). Birliğin 2010 yılı için bütçesi ise 100 bin lira olarak belirlendi. DİBKAB için de Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri de şu isimlerden oluştu: Bayram Bayraktar ( Düzce Belediyesi), Şahin Yıldız ( Cumayeri), Kemal Selman ( Gümüşova Belediyesi), Hüseyin Kazancıoğlu (Çilimli Belediyesi), İrfan Çavuş ( Boğaziçi Belediyesi) Katı Atık Birliğinin de 2010 bütçesi 166 bin lira olarak belirlendi.