Litvanyalı Heyetten Başkana Ziyaret

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Düzce´ye gelen Litvanyalı heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen , okullarda şiddet ve uyuşturucu konulu Avrupa Birliği Projesi ´ 2009 Yılı Comenios Regio´ projesi kapsamında Düzce´ye gelen 12 kişilik Litvanyalı eğitimci heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile bir süre görüştüler. Belediye Başkanı İsmail Bayram görüşme sırasında Avrupa Birliği projelerine belediye olarak önem verdiklerini belirtti ve ´ uluslar arası ilişkiler içinde Düzce´de birçok proje geliştirmiştir. Tüm bunların Düzce´ye yararlar getirdiğine inanıyoruz´ dedi. Karşılıklı görüşmelerin ardından karşılıklı hediye sunumları yapıldı. Ardından da Litvanyalı heyet için Düzce Belediyesi Mehteran ekibi tarafından gösteri yapıldı. Heyet daha sonra da Kız Meslek Lisesi ve El Sanatları Merkezi tarafından hazırlanan sergileri gezdiler.