Cumhuriyet Balosu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 86´ıncı yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Bülent Kılınç tarafından Konsopa Otel´de Cumhuriyet Resepsiyonu verildi. Davete Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram ile Belediye Meclis üyeleri de katıldılar.

Her yıl Düzce Valiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı´nın yıldönümlerinde geleneksel olarak verilen Cumhuriyet Resepsiyonu bu yıl da coşkulu geçti. Konsopa otelde yapılan Cumhuriyet Resepsiyonuna Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, resmi kurum ve kuruluşların başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldılar. Resepsiyonunun sonunda da yine geleneksel Cumhuriyet Pastası kesildi.