Okul Kantinleri Denetlendi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından okul kantinleri denetlendi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından okul kantinleri denetlendi. Günboyu yapılan denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceği bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel denetimlerin tüm okul kantinlerini kapsayacağını belirtti.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından okul kantinlerine yönelik ruhsat ve gıda denetimleri başladı. Buna göre, Düzce´nin kuzey ve güney kesimlerindeki okul kantinlerinin denetimi için 3´er kişiden oluşan iki ekip oluşturuldu. Zabıta Müdürü Ahmet Akçay, okullarda bulunan kantinlerin tümünün denetimden geçirileceğini ifade ederek, ´ kantinlerin açma ve çalışma ruhsatları, hijyen durumları, gıdaların kullanım süreleri ve fiziki koşulları açısından incelemeleri yapılıyor´ dedi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel de, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekip sayısının ilerleyen günlerde arttırılacağını vurgulayarak ´ Sağlık ve işyeri koşulları açısından ilgili yönetmelik maddeleri uygulamaya geçirilecektir. Özellikle öğrencilerin gıda ihtiyaçlarını karşıladıkları okul kantinlerine karşı ayrıca hassasiyet gösterilecektir´ dedi.