Düzce Belediyespor Başarılara Her Geçen Gün Bir Yenisini Ekliyor

Düzce Belediye Spor´un Karate branşında Milli Sporcusu Elif AY İspanya´dan birincilikle döndü.

30 Ekim-01 Kasım 2009 Tarihleri arasında İspanya´nın Tenerife Kentinde yapılan 9. Uluslararası Ciudad de La Laguna Turnuvasına katılan Elif AY takım müsabakasında ve ferdi müsabakalarda üstün başarı sağlayarak birincilik ödülü ile yurda döndü.

DÜZCE BELEDİYE SPORU MASATENİSİ TURNUVASINDA
KIZLAR TEMSİL EDECEK
Ferdi Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası 7-8 Kasım 2009 günleri arasında Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda yapılacak.

Yapılacak olan müsabakaya 9-13 yaş grubu ile katılacak olan Düzce Belediye Spor Kulübü adına İsmail Hakkı VELİ´nin antrenörlüğünde; Selin BAHAR (Captan), Büşra BAHAR, Eda KARTAL, Yağmur DALGIÇ, Damla DALGIÇ, Elif ÖZDEMİR,  Melike YILDIZ,  Elif KÜBRA BİLGİ, Dilara ERENOĞLU, Ebrar TUĞCU 10 kız sporcu yarışacak.