Çocuk Yuvasında Fidan Dikimi

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı Kalıcı Konutlardaki Çocuk Yuvası bahçesine fidan dikimi yapıldı. Bahçede ayrıca çocuklar için yaklaşık 200 metrekare alanda ´Hobi Bahçesi´ de oluşturuldu.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´nün Kalıcı Konutlarda bulunan Çocuk Yuvası´nda fidan dikme töreni yapıldı.  Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çocuk yuvası bahçesine 120 adet 10 çeşit fidan dikimi gerçekleştirildi. Yuvada kalan çocukların her biri adına dikilen fidanlar için tören düzenlendi. Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram fidan dikme töreninde çocukları yalnız bırakmadılar. Protokol heyeti de çocuklarla birlikte fidan dikti.