Çocukların Sorunlarını Dinlediler

Fidan dikme töreni için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı Çocuk Yuvası´nı ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram çocuklarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler.

Sık sık Çocuk Yuvasını ziyaret eden Başkan İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram bu kez de fidan dikme töreni nedeniyle çocuklarla sohbet ettiler. Başkan ve eşi uzun süre çocuklarla birlikte oldular ve sorunlarını dinlediler. Fidan dikme töreninin ardından etkinliğe katılan heyet Çocuk Yuvası´nda barınan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.