HABERLER
01-01-2010 23:59

Ogün Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Ogün Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Bir süre önce yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yuman Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış, sevenlerinin ve dostlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi

Bir süre önce yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yuman Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış, sevenlerinin ve dostlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi. Genç yaşta hayata veda eden Ogün Danış, Doğanlı Köyü´ndeki baba evinden alınarak yine Doğanlı camiinde kılınan öğlen namazını müteakip Muncurlu Köyü Besni mahallesindeki mezarlığa defnedildi. 

Ogün Danış´ın cenaze törenine Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu,  Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları, sevenleri katıldılar.  47 yaşında olan Ogün Danış, geçtiğimiz ay içinde evinde aniden rahatsızlanarak Düzce Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Şeker ve yüksek tansiyon nedeniyle ameliyata alınan Danış daha sonra Amerikan Hastanesine sevk edilmişti. Burada da ameliyat edilen Ogün Danış yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi veriyordu. Doktorların bütün çabalarına karşın Danış önceki gün hayata gözlerini yumdu. 1962 doğumlu olan Ogün Danış, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde görev yapan Ogün Danış 1992 tarihinde Düzce Belediyesi´nde ayniyat memuru olarak göreve başladı. 1994 tarihinde Satın Alma Müdürlüğü´ne getirilen Danış daha sonra da Dış İlişkiler Müdürü oldu. Ogün Danış özellikle Avrupa Birliği sürecinde proje hazırlanması ve uygulamasında önemli çalışmalarda bulundu. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Ogün Danış evli ve bir çocuk babasıydı.