HABERLER
01-01-2010 23:59

Vergilerin Ödenmesinde 1 Aralık Son Gün

Vergilerin Ödenmesinde 1 Aralık Son Gün

Emlak ve Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin ikinci taksitlerinin 1 Aralık 2009 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.

Emlak ve Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin ikinci taksitlerinin 1 Aralık 2009 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vergilerin süresi içinde ödenmesi gerektiği belirtildi.

Emlak ve Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin iki taksitte alındığını belirten yetkililer, ikinci taksit son ödeme tarihinin ise 1 Aralık 2009 olduğunu hatırlattılar. Vatandaşların ödemelerine son ana bırakmamalarını isteyen yetkililer ´Belediyeye ödenmesi gereken vergilerinin ödemesinde  son günlere doğru büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle abonelerimizin ödemelerini Kasım ayı içinde yapmalarını öneriyoruz´ dediler. Ödemelerin zamanında yapılmasını isteyen yetkililer bu konuda da şu görüşlere yer verdiler ´ sürenin uzatılması söz konusu değildir. Bu nedenle abonelerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları için ödemelerini süresi içinde yapmaları gerekmektedir"