Meslek Edindirme Kursları 9 Kasım da Açılış yaptı

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme Kursları 9 Kasım 2009 Pazartesi günü kapılarını öğrencilerine açtı.

1150 öğrencisi ile kurs formatından çıkarak okul kimliğine bürünen meslek edindirme kurslarında bu yıl 14 branşta 22 eğitmen görev yapıyor. Kurslar, haftanın 7 günü 09:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 30 Haziran tarihine kadar devam edecek kurslarda hobi eğitimin yanında bu yıl ilk defa mesleki eğitime destek vermek amacı ile Yönetici Asistanı Beceri Eğitimi Sertifika Programında da eğitim verilmeye başlandı.