Toplum Yararına Çalışma Programı

Türkiye İş Kurumu Düzce Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi arasında imzalanan protokolle belediyeye 6 ay süreli 50 işçi alınacak. Bunun için Düzce Belediyesi ile İşKur arasında protokol imzalandı.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Düzce İş-Kur Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi arasında protokol imzalandı. Proje çerçevesinde 50 kişiye 6 aylık süre ile iş imkanı sağlanacak. Belediyede düzenlenen protokol töreni sırasında açıklama yapan İş-Kur İl Müdürü Yusuf Uzun, işsizliğin yoğun olduğu bu dönemlerde projenin oldukça yararlı olduğunu söyledi.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel  ise Düzce Belediyesi´ne 6 ay süre çalıştırılacak işçilerin belediyeye insan gücü kapsamında yararı olacağını ifade etti.
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 6 aylık iş süreci içinde Düzce Belediyesi Temizlik işlerinde görevlendirilecek 50 kişi alınacak. Başvurular 23 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında İş-Kur il Müdürlüğü´ne yapılabilecek. 4 Aralık´ta noter huzurunda çekilecek kuralar sonrası işçi alımı yapılacak. İşe başlayan ve istihdam edilen işçilerin sigortaları ödenecek ve asgari ücret üzerinden maaş verilecek. Proje bedelinin ise 252 bin 600 TL olarak belirlendi.