Huzurevini Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram’ın girişimiyle ilçe ve belde belediye başkan eşleri Hilmi Çilingir Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram´ın girişimiyle ilçe ve belde belediye başkan eşleri Hilmi Çilingir Huzurevi´ni ziyaret ettiler.

Kahvaltıda biraraya gelen Başkan eşleri daha sonra hep birlikte Hilmi Çilingir Huzurevi´ne gittiler. Başkan eşleri burada barınan tüm huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilendiler. Elka Bayram, başkan eşleri ile ilk kez Huzurevi´ni ziyaret ettiklerini belirterek, ´ Bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bu hem bir sosyal dayanışma gerekliliğidir hem de başkan eşleri olarak ortak bir etkinliğin hareketidir. Hep birlikte Huzurevi´nde kalan tüm vatandaşlarımızla sohbet imkanı bulduk, onlarla dertleştik. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirdik´ dedi.