Aziziye Parkı Açıldı

Bir süre önce yapımına başlanan ve tamamlanan Aziziye Parkı törenle açıldı.

Bir süre önce yapımına başlanan ve tamamlanan Aziziye Parkı törenle açıldı. 6 dönüm alan üzerine hazırlanan Aziziye Parkında, oturma gruplarının yanı sıra oyun alanı,  Fitness aletleri, Basketbol sahası ve spor salonu bulunuyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından  yapılan Aziziye parkı açılış törenine  Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları katıldılar. Aziziye Mahallesi muhtarı Abdullah Taş, parkın açılış töreninde yaptığı konuşmada, mahallelerindeki parkın örnek bir park olarak hazırlandığına değindi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi " Belediye olarak her mahalleye park yapma sözümüz var. Bunun için projelerimizi hazırladık. 2010 yılında da en az 20 mahalleye park yapacağız. Aziziye mahallesindeki parkı da örnek bir park olarak hazırladık. 6 dönümlük alan üzerinde yeşillik ve ağaçlandırma kadar çocukların, gençlerin ve bayanların hoş zaman geçirebilmeleri ve jimnastik yapabilmeleri için saha ve oyun aletleri yerleştirildi. Parkların hazırlanması kadar korunması da önemlidir. Bunun için de mahalle halkının duyarlı olacağına inanıyorum´ Törenlerin ardından da konuklara pasta ikram edildi. Düzce Belediyesi mehter takımı da kısa bir gösteri sundu.