Düzce Belediyesi Çocuk Mehter Takımı Kuruldu

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ´Çocuk Mehter Takımı´ oluşturuldu. 6-17 yaş arasında 25 çocuktan oluşan Çocuk Mehter Takımı Belediye Meydanında kısa bir konser  sundu.

Düzce Belediyesi Yaz Dönemi Kursları ile başlayan mehter kurslarında eğitilen çocuklar sertifikalarını bugün düzenlenen törenle aldılar. Düzce Belediyesi mehter takımını oluşturan çocuklar sertifika töreninin ardından alanda kısa bir konser verdiler. Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Türkiye´de çocuk mehter takımı bulunan çok az belediye olduğunu vurguladı ve ´ Yaklaşık üç aydan beri çocuklarımız eğitim aldılar. Bugün burada da bunun semeresini görüyoruz. Düzce Belediyesi Çocuk Mehter Takımı Halk konserleri verebilecek, sünnet organizasyonlarına katılabilecekler. Çocuklarımızın Düzce´yi en iyi şekilde tanıtacağına da inanıyorum."  Çocuk Mehter Takımının konserinin sonrasında sertifika dağıtımına geçildi. İlk sertifikaları Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fevai Arslan verdiler.