HABERLER
01-01-2010 23:59

Çocukların Dünyasında İtfaiye

Çocukların Dünyasında İtfaiye

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çocukların Dünyasında İtfaiye" konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çocukların Dünyasında İtfaiye" konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen, itfaiyeciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce İtfaiye Teşkilatı´nın yaptığı başarılı çalışmalar ile halkın takdirini kazandığını ve bölgedeki en iyi teşkilat olduğunu söyledi. İtfaiye çalışmalarının öğrenciler tarafından benimsenmesini amaçladıklarını belirterek, "Biz itfaiye teşkilatımız ile gurur duyuyoruz. Bundan sonra da kendilerinden daha iyi şartlarda, daha iyi çalışmalar bekliyoruz. İtfaiye teşkilatı ihtiyacımız olmadığı zamanlarda belki de aklımıza gelmez, ama ihtiyacımız olduğu anda bu teşkilatın her bir ferdi bizim için birer kahraman oluyor. Çocuklarımız kendi dünyalarındaki itfaiyeyi kağıtlara döktüler. Hepsinin çalışmaları çok başarılı. Öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.
İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen ise, görevlerinin yalnızca yangınlara müdahale etmek olmadığını işaret ederek, "En çok yangın ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu nedenle yangın meydana gelmeden önce gerekli önlemleri almak gerekir. Düzce İtfaiyesi olarak 24 saat görevimizin başındayız. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Resim yarışmasında Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Beyzanur Ayyıldız birinci, Uzunmustafa İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Baykurt ikinci, 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Orhan İntepe birinci oldu. Şiir yarışmasında ise 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Ergin birinci, Yeni Mahalle İlköğretim Okulu öğrencisi Tuğçe Çengel ikinci, İsmetpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Özdemir üçüncü oldu.
Yarışmalarda birinci olan öğrencilere bisiklet, ikincilere müzik çalar ve kitap seti, üçüncülere de spor ayakkabı Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından hediye edilirken, okul idarecilerine de plaket verildi.