Belediyede Bayramlaşma

Düzce Belediyesi´nin geleneksel Bayramlaşma Töreni Bayramın ikinci günü Belediye Meydanı önünde yapıldı. Belediyede çalışan tüm işçi, memur ve yönetimin hazır bulunduğu törene Düzce Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fevai Arslan, Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.

Geleneksel Bayramlaşma töreninde, memurlar adına Düzce Memur-Sen Temsilcisi Asiye Serdaroğlu, İşçiler adına Belediye İş Sendikası Toplu Sözleşme Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli, Meclis Üyeleri adına Meclis Başkanvekili Özcan Demirbaş, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın ile Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu kutlama konuşmaları yaptılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğine dikkat çekti ve ´ Belediye halka hizmet getiren bir kuruluştur. Dolayısıyla burada çalışan herkesin bu hizmette sorumluluğu vardır. Hizmetteki gayretlerinden ötürü tüm işçi ve memur arkadaşlarına teşekkür ederim, tüm vatandaşlarımızın da bayramını kutlarım´ dedi.