Başkan ve Eşi Çocukları Ziyaret etti

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Çocuk Yuvası´nda barınan çocukları bu bayram da unutmadılar. Başkan ve eşi Bayramın üçüncü günü Düzce İl Sosyal Hizmetler Kurumu´nun kalıcı konutlarda bulunan Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.

Bayram çifti ziyaret sırasında çocuklarla bol bol sohbet ettiler. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram tüm çocuklara hediye verdiler. Bayramların çocuklarla anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Bayram, ´ Bayramda en fazla çocukların yüzü gülmelidir. Ailelerinden uzak ya da yoksun bulunan çocuklara en güzel armağan onları böylesi günlerde yalnız olmadıklarını hissettirmektir, kucaklayabilmektir´ dedi.