Bayram Çiftinin Huzurevi Ziyareti

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, çocuk yuvasının ardından Hilmi Çilingir Huzurevi´ni ziyaret ettiler. Bayramın üçüncü gününü çocuklara ve yaşlılara ayıran Bayram çifti Huzurevi´nde bulunan tüm konuklarla tek tek ilgilendiler.

Her fırsatta Huzurevi´ni ziyaret ettiklerini belirten Başkan İsmail Bayram, ´ Bayramlar herkes için özel günlerdir. Böylesi günlerde çocukları ve büyüklerimizi ziyaret etmek en güzel adetlerimizdendir. Bu nedenle ben ve eşim buna önem veriyoruz´ dedi. Bayram çifti ziyaret sırasında burada barınan tüm büyüklerin sorunları ile de ilgilendiler.