Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Bir süre önce Genel Kurul toplantısını yapan Düzce Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yaptı.

Belediye Encümen salonunda yapılan toplantıya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Mimarlar Odası Düzce Temsilcisi Ayşegül Kaya, Ağaköyü Muhtarı Cemil Tanrıver, Düzce Üniversitesi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Nuray Yeşildal, Nilüfer Kadın Çevre Kültür İşleri Kooperatif  Başkanı Selma Demirelli, Kadın Meclis Başkanı Ulviye Dikmen, Gençlik Meclisi Başkanı Cemal Aksan katıldılar. Yürütme Kurulunda alınan karara göre, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Samim Yavuz getirildi. Yürütme Kurulunda alınan diğer kararlar da şu şekilde: 1- Kent Konseyi Çalışma Yönergesi için hazırlanan taslak, yürütme kurulu üyeleri tarafından incelenecek ve bir sonraki toplantıda görüşülecek, 2- Kent Konseyi Meclisleri ve Çalışma Grupları önceden bildirilmek kaydıyla toplantılarını Belediyede yapabilecek,3- Düzce Kent Konseyi çalışmalarının duyurulması için web tasarımı yapılacak. , 4- Yürütme Kurulunun ikinci toplantısı Ocak 2010 tarihinde toplanacak olan Genel Kurul toplantısından bir hafta önce yapılacak.