Karatede Büyük Başarı

Haftasonu Kocaeli Atatürk Spor Salonu´nda gerçekleştirilen Karate 3. Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil eden Düzce Belediyespor Karate takımı madalyaları toplayarak ilimize döndü.

Karate 3. Bölge yarışmasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük kazanan sporcular 3 hafta sonra yapılacak olan Avrupa Şampiyonası seçmelerinde ilimizi temsil edecekler. Müsabakalar sonunda ümit bayanlar 54 kiloda Özge Yüksel birinci olurken, 21 yaş 60 kiloda Ece Deniz Köroğlu, genç bayanlar 59 kiloda Nihal Muta, genç erkekler 61 kiloda Mahmut Uğur Karakaya  ikinci, genç bayanlar 59 kiloda Melis Atan ile erkekler 21 yaş altı 68 kiloda Mustafa İlhan Karakaya üçüncülük derecelerini elde ettiler.