Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce ye Geldi

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bazı toplantı ve programlara katılmak üzere Düzce´ye geldi. Kaynaşlı Otoban gişelerinde karşılanan Bakan Eroğlu ilk olarak Düzce Valiliğini ziyaret etti.

Bakanlığına bağlı kuruluşların genel müdürleri ile birlikte Düzce´ye gelen Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu´nu, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve protokol mensupları karşıladı. Bakan Eroğlu Düzce Valiliğini ziyaretinin ardından, Valilikteki koordinasyon kurul toplantısına katıldı. Ardından Düzce Üniversitesine giden Bakan Eroğlu, burada Üniversitenin konferans salonunda ders verdikten sonra, Orman fakültesine bağlı laboratuarların açılışını yaptı. Günün tamamını Düzce´de geçiren Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Düzce Belediyesini ziyaret ederek Başkan İsmail Bayram´dan bilgi aldı. Bakan daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi il ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra Düzce´den ayrıldı.