Bakan Eroğlu na Brifing Verildi

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Düzce Valiliğini ziyaretinin hemen ardından, bağlı kuruluşlarının faaliyetleri hakkında koordinasyon kurul toplantısında brifing aldı.

Koordinasyon kurul toplantısında Bakan Eroğlu´na  DSİ, Orman ve Çevre Bölge Müdürlükleri tarafından sunum yapıldı. Sunum sırasında faaliyetlere ve projelere yönelik olarak soru-cevap bölümü yapıldı. Bakan Eroğlu, bağlı kuruluşların bölgeye yönelik tüm yatırımları konusunda ayrıntılı bilgi verdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da koordinasyon kurul toplantısında belediyenin katı atık bertaraf projesi konusunda bilgi verdi. Bayram, katı atık bertarafı konusunda belediyenin çalışmalarını dile getirirken, ´ Daha önce belirlenen ancak mahkeme aşamasında olan Kurugöl mevkii dışında 4 alternatif yer belirlendi. Bunların üzerinde çalışmalar yapıldı. Söz konusu yerlerin bir kısmı eski maden ocakları bölgesi olduğu için gerekli prosedürler tamamlanıyor´ dedi. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da bölgede katı atık bertaraf tesislerine büyük önem verdiklerini belirterek, ´ Bakanlık olarak konuyu yakından takip ediyoruz. Projenin bir an önce tamamlanması gerekiyor´ dedi.