Et Kombinası Yenilenecek

Düzce Belediyesi Et Kombinasında yenileme çalışmaları yapılacak.

Düzce Belediyesi Et Kombinasında yenileme çalışmaları yapılacak. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2000 yılından beri bakımsız halde bulunan Et kombinasının onarılacağını ve yenileneceğini bildirdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel ve Sağlık Müdürü Dr. Murat Metek ile birlikte Belediye Et Kombinasında inceleme yaptı. Tesislerin tamamını gezen ve inceleyen Başkan Bayram, Sağlık Müdürü Metek´ten brifing aldı. Başkan Bayram, et kombinasında geniş kapsamlı revizyona ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Başkan inceleme sonrasında, ´ Et kombinasında 2000 yılından sonra hiçbir bakım ve onarım çalışması yapılmamış. Depremden sonra meydana gelen hasarlarla birlikte küçük çaplı onarım çalışması yapılmış.Göreve geldikten sonra kurbana yönelik çalışmalarda sıkıntı olmaması ve daha rahat kesim yapılabilmesi için bazı cihazlar almıştık. Ancak yeterli değil. Burada arkadaşlarımıza proje hazırlatacağız. Koşulların daha hijyen olduğu, kesimin daha rahat yapılabildiği, herkesin rahatlıkla girip çıktığı bir yer olacak´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram tesislerin daha modern olması için çalışmaların en kısa sürede başlanacağını ifade etti.