Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Bayram ı Ziyaret Etti

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi grubu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Heyet Başkan Bayram´a çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret eden Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi grubu çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Gölcük Belediyesi bünyesi içinde Kadın Danışma Merkezi oluşturmayı hedeflerini belirten Kadın Meclisi grubu önce Düzce Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Başkanı Vahide Aksan´dan bilgiler aldılar. Düzce´deki Kadın Danışma Merkezi çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirten heyet ´ Benzer uygulamayı Gölcük Belediyesi´nde de oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Düzce Belediyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemlemeyi amaçladık´ görüşlerine yer verdiler. Düzce Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Başkanı Vahide Aksan Türkiye´nin her bölgesinde kadın sorunlarının ön plana çıktığını işaret ederek, ´ Kadınların sorunlarına karşı çözüm üretmek amacıyla Kadın Danışma Merkezi oluşturuldu. Düzce´de de bunu başarı ile uyguluyoruz. Gölcük Belediyesi´nin bu konuda bizi ziyaret etmesi sevindiricidir. Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi grubuna bu konuda her türlü desteği vermeye de hazırız´ dedi.