HABERLER
01-01-2010 23:59

Yeni Yıl Hediyeleri Binbir Emek Sokağında

Yeni Yıl Hediyeleri Binbir Emek Sokağında

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde hizmet verecek olan 1001 Emek Kadın El Ürünleri Pazarı’nın yeni yıl öncesi hediyelik ürünleri satışa sunmak amacı ile ön açılışını Başkan Yardımcısı Vahap Demirel’in de katıldığı törenle yaptı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde hizmet verecek olan 1001 Emek Kadın El Ürünleri Pazarı´nın yeni yıl öncesi hediyelik ürünleri satışa sunmak amacı ile ön açılışını Başkan Yardımcısı Vahap Demirel´in de katıldığı törenle yaptı.

 Camikebir Mahallesi Film Platosunda Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan 1001 Emek Sokağında, kadınlar tarafından hazırlanan ve tamamı el emeğine dayalı ürünler satışa sunuluyor.

 Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat eden 70 kadının hazırladığı el emeği ürünlerin satışa sunulduğu pazardan stant almak isteyen kadınların yine Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurarak form doldurması gerekiyor.

 Stantların dağıtımı hazırlanan çalışma yönergesi çerçevesinde yapılacak olan Pazar, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün denetiminde hizmet verecek. Pazardan faydalanacak olan kadınlarda;
Herhangi bir atölye ya da işyeri kullanmaksızın el emeğine ve göz nuruna dayalı olarak, kısıtlı imkanlarla üretim yapıyor olması,
Ekonomik olarak ihtiyaçlarını karşılayamadığı beyanıyla ve yapılan araştırma ile tespit edilmesi şartları aranacak ayrıca faydalanıcılar yine ihtiyaçları doğrultusunda kırmızı, sarı ve yeşil faydalanıcı olarak ayrılacak ve başvuran herkes stant alma hakkına sahip olacak.

Düzce Belediyesi´nin her türlü imkanını kullanarak hazırladığı pazarda sadece Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne başvuran kadınlar satış yapabilecek.