Şehir Tiyatroları Üçleyecek

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehir Tiyatrosu, Şubat ayında ücretsiz sergileyeceği "Komşu Köyün Delisi" adlı tiyatro oyunu için provalarını tüm hızıyla sürdürürken çocuk oyunu için de hazırlıklarına devam ediyor.

Profesyonel ekiple hazırlanan "Komşu Köyün Delisi" adlı oyunun yanı sıra Amatör Grup ile de çeşitli skeçlerden oluşan bir gösteri için çalışan Şehir Tiyatroları, yeni yılda birde çocuk oyunu sahnelemek için provalara devam ediyor.

Oyun için 2 aydır prova yaptıklarını söyleyen Şehir Tiyatroları Yönetmeni Selçuk DEVELİ, 4 aylık titiz bir çalışma sonrasında hazırlanan oyunların Düzceli tiyatro severler ile buluşturulacağını söyledi.

Komşu Köyün Delisi adlı oyun için 20 kişilik oyuncu kadrosu ile çalıştıklarını dile getiren Selçuk DEVELİ oyunun Düzceli tiyatro severler tarafından ilgiyle izleneceğini ifade etti. Oyun hakkında bilgi de veren Develi; Komşu Köyün Delisi adlı oyunun yazarı Dr. Üstün Dökmen, ben de yönetmenliğini yapıyorum. ekibimiz profesyonel bir ekip, eğlenceli bir oyun, Düzcelilerin beğenip ilgiyle izleyeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları geçmişte profesyonel olarak  tiyatro oynayan ya da önceki yıllarda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Meslek Edindirme Kurslarından mezun olan isimlerden oluşuyor.

Şehir Tiyatrolarının hazırladığı çocuk oyununda da sahneye aşamasına gelindi.