HABERLER
01-01-2010 23:59

Meclis Toplandı Katlı Otopark İçin Başkana Yetki Verildi

Meclis Toplandı Katlı Otopark İçin Başkana Yetki Verildi

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı ilk birleşimi Belediye Meclis Salonu´nda Başkan İsmail Bayram başkanlığında toplandı

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı ilk birleşimi Belediye Meclis Salonu´nda Başkan İsmail Bayram başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında, katlı otopark yapılması için Başkan İsmail Bayram´a yetki verildi.

Düzce Belediye Meclisi yeni yılda ilk toplantısını 6 gündem maddesi ile yaptı. Toplantıda ayrıca verilen önergeler ile 14 madde daha eklendi. Meclisin Ocak ayı birinci birleşimi için gündeme alınan ve görüşülen maddeler şu şekilde: Denetim Komisyonu üye seçimi: Yeni dönem için Meclis üyeleri arasından 5 üyeli Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimler sonucunda Denetim Komisyonu üyeleri şu isimlerden oluştu: İsa Eser, M. Ali Duman, Ayşe Tuğrul, Erkan Arslan ve Hilal Kaşkır. Sözleşmeli personel ücret belirlemesi: Bütçe Komisyonuna havale edildi. Özel Halk Otobüsleri Yönetmeliği Madde Değişikliği: Bütçe Komisyonuna havale edildi. Birim Müdürlüğü ve Üst Yönetici Kadroları Ataması: Bir süre önce vefat eden Ogün Danış´ın yerine Dış İlişkiler Müdürlüğüne vekaleten Esma Sümer getirildi. 11,12,2009 tarih 761 sayılı iade Meclis Kararı: İmar Komisyonuna havale edildi. İmar Planı Tadilat Talepleri: 14 adet yeni ve 3 adet ertelenen imar planı tadilat talepleri imar komisyonuna havale edildi.
Katlı Otopark Kararı: Belediye Başkanlığı tarafından, Şerefiye mahallesinde yapılması planlanan katlı otoparka ilişkin önerge gündeme alındı. Buna göre katlı otopark için Şerefiye mahallesinde iki parselden oluşan yaklaşık 3200 metrekare taban alanlı arsa belirlendi. Belediye Başkanı İsmail Bayram mecliste yaptığı konuşmada, parsel malikleri ile ön görüşmelerin yapıldığını belirterek ´ Yer sahipleri arsalarında katlı otopark yapılmasını olumlu karşıladılar. Bunun için ön görüşmelerimizi yaptık. Şimdi malikler ile sözleşme yapılması aşamasına gelindi. Bu konuda meclisten tarafıma yetki verilmesi gerekiyor´ dedi. Görüşmelerin sonrasında Meclis üyeleri oy birliği ile katlı otopark için sözleşme yapılması konusunda Başkan İsmail Bayram´a yetki verdiler. Diğer önergeler: Meclis üyeleri tarafından verilen ve imar düzenlemelerine ilişkin maddelerin tamamı Bütçe ve İmar Komisyonlarına havale edildi. Belediye Meclisi´nin Ocak ayı ikinci birleşiminin de 8 Ocak 2010 tarihinde saat 19,00´da yapılması kararlaştırıldı.