HABERLER
01-01-2010 23:59

El Emeği Göz Nuru Yarışması

El Emeği Göz Nuru Yarışması

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme Kursları kapsamında ´EL EMEĞİ GÖZ NURU´ Yarışması düzenleniyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme Kursları kapsamında ´EL EMEĞİ GÖZ NURU´ Yarışması düzenleniyor.

Geleneksel el sanatları ya da modern sanatlara kişinin el emeği göz nurunu katarak ´İLKBAHAR ve YAZ temalı´ ürettiği eserlerin değerlendirileceği yarışmaya başvurular, 5 Ocak 2010 tarihinde başladı. Başvuruların 26 Şubat 2010 tarihine kadar devam edeceği yarışmaya katılmak isteyenlerin, kendi uğraşları çerçevesinde hazırladıkları ürünleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.  Şartname

*Yarışmaya 15 yaş ve üzeri tüm bayanlar  katılabilir.
*Seçici Kurul Üyeleri ve birinci derecede yakınları yarışmaya katılamazlar.
*Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce hiç sergilenmemiş ve herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekmektedir.
*Yarışmacılar en fazla iki eserle katılabilirler.
*Eserlerin ön yüzünde imza, ad ve herhangi bir bilgi yer almayacak, arka yüze eser için seçtikleri rumuz ve eserin yapıldığı teknik (iğne oyası, yorganlama, makine nakışı vb.) yazılacaktır.
*Yarışmaya katılanların eserleri için kullandıkları rumuz, ad ve soyadları, adres ve telefon bilgileri için ayrıca bir başvuru formu doldurulacaktır.
*Şartnameye uymayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
*Tüm eserlerin her türlü kullanım hakkı Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne aittir.
*Eserlerin sorumluluğu eser sahibine aittir.
*Yarışmaya katılanların tümüne katılım sertifikası gönderilecektir.
*Yarışmada derece alan ya da sergilenmeye değer görülen eserler Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenecek alanlarda sergilenecektir.
*Yarışmada derece alan ve sergilenen eserler; sanatçı ismi belirtilerek Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kitap/albüm haline getirilebilir, tanıtım amaçlı olarak takvim, ajanda, ilan, afiş ve broşürlerde kullanılabilir. Eser sahibi bu durumda herhangi bir hak iddia edemez.
*Yarışma sonunda şartnameye uymayan eserin tespiti halinde derecesi ve ödülü geri alınır, yerine en yüksek puanı alan bir sonraki eser ödüle hak kazanır.