Togem El Uzattı

Ağa mahallesinde yalnız yaşayan ve mağdur durumda bulunan 80 yaşındaki Ahmet Akyüz kısa adı TOGEM olan Düzce Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından Hilmi Çilingir Huzurevi´ne yerleştirildi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TOGEM yalnız yaşayan ve mağdur durumda bulunan vatandaşa el uzattı. Ağa mahallesinde ikamet eden 80 yaşındaki Ahmet Akyüz, TOGEM elemanları tarafından evinden alınarak, TOGEM merkezinde başta giyim olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılandı. Ardından da Hilmi Çilingir Huzurevi´ne yerleştirildi.