HABERLER
01-01-2010 23:59

Mobessa Protokolü

Mobessa Protokolü

Düzce Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü´nün ortak çalışmaları sonucunda Kent Güvenlik yönetim sistemi protokol sözleşmesi imzalandı.

Düzce Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü´nün ortak çalışmaları sonucunda Kent Güvenlik yönetim sistemi protokol sözleşmesi imzalandı.
Düzce Belediye Başkanlığında düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman katıldı. İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, kameralı izleme sisteminin önemine değinerek, gelinen nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Şubat ayı içinde emekli olacak olan Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman Mobese sisteminin Düzce´ye hayırlı olmasını diledi. Proje hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı İsmail Bayram: " Uzun zamandır beklenen bir projeydi. İl Emniyet müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Mobese sistemleri olayın tespiti ve müdahalesi noktasında önemli çalışmadır. Tüm kurumlarla iş birliği içindeyiz. Anlaşmamız tüm Düzceli hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman´ın ataması ile ilgilide açıklamalarda bulunan Bayram: " İl Emniyet Müdürlüğüne yeni bir emniyet müdürü atandı. Fakat görev değişikliği henüz yapılmadı. Bir Düzceli olarak Zekeriya Kahraman´a şükranlarımı sunuyorum. Düzce iline göreve geldiğinden beri yaptığı çalışmalarla bir numaralı emniyet yetkilisi olduğunu göstermiştir. Emniyetin yapılanmasından geliştirilmesine kadar bir çok çalışma yaptı." dedi. 31 noktada 40 kamera : Mobese sistemi kapsamında, Düzce´de 28 noktaya kamera konulacak. 3 noktada ise 12 adet plaka tanıma sistem kamerası bulunacak.Toplam 31 noktada 40 kamera ile mobese sistemi devreye sokulacak.