Belediye Personeli Kan Verdi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Belediye Meclis üyeleri ile Belediye çalışanları Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan kampanyası kapsamında kan verdiler. Kan verme işlemi sırasında Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı açıklamada: " Belediyemiz olarak düzenli bir şekilde Kızılay´a kan veriyoruz. Kanımız olduğu sürece kan vermeye devam edeceğiz. Belki bizim ailemizden bizim akrabalarımızdan birinin de kan ihtiyacı olacak. Bizde gidip Kızılay´dan kan alabileceğiz. Bu yüzden bizde burada kan veriyoruz. Kızılay Düzce ekibi kan konusunda çok hassas çalışıyor. Böyle kurumlara ziyaret edilerek kampanya yapılmazsa, sadece kan merkezlerinde kan toplama yapılsa belki de bu sayı daha da az olacak. Düzce Kızılay´ı Düzce´nin nüfusuna oranla en çok kan toplamada 3. sıradaymış bunun bilgisini aldık. Burada verdiğimiz kan bir çok kişinin hayatını kurtarabilir´ dedi.