Zabıta Güçlendi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kadrosu güçlendirildi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kadrosu güçlendirildi. Yeni alınanlarla birlikte Zabıta Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel sayısı 57 oldu. Göreve yeni başlayan personel için Belediye meydanında Başkan İsmail Bayram´ın da katıldığı kısa bir tören düzenlendi.
Tüm Zabıta kadrosuna seslenen Başkan İsmail Bayram, yeni işe başlayan personel ile birlikte Zabıta müdürlüğünün daha da etkin olacağını belirtti ve ´ Zabıta müdürlüğümüz bugüne kadar eksik kadro ile görev yapıyordu. Görev ve talimatlar gereği hizmetlerin yerine getirilmesi için olağanüstü bir çaba gösterilmesi gerekiyordu. Şimdi kadromuz güçlendi ve hizmetler daha hızlı, etkin yapılacaktır´ dedi. Yeni personelin görevlerine ilişkin eğitimden geçtiğini hatırlatan Başkan Bayram, ´ Sizlerin Zabıta görev ve yönetmeliklerine ilişkin bilgilerinizin tamamlandığını düşünüyorum. Sahada da belediyenin gülen yüzü olacaksınız. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum´ şeklinde konuştu. Zabıta Müdürü Ahmet Akçay tören sonrasında yaptığı açıklamada,  yeni kadroya göre görev talimatnamesi hazırladıklarını ifade ederek, ´ Zabıta hizmetlerinin yerine getirilmesi konusunda tüm kadromuz hizmetiçi eğitim seminerinden geçti. Görev sınırlarımız içerisinde hizmetlerimizin eksiksiz yerine getirileceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın´ dedi. Akçay , ayrıca vatandaşların her türlü şikayetleri için Alo 153 hattını kullanabileceklerini de hatırlattı.